Vídeo: Es necessiten voluntaris per la Trailwalker 2014

Comparteix-ho amb els teus amics:

Olot acull, per tercer any, la sortida de la Trailwalker. Si no sou del grup de valents i valentes que aneu a córrer 100 km, també podeu posar-hi el vostre gra de sorra venint a fer voluntariat. Es busquen persones pel divendres 25 i el dissabte 26 d’abril.

https://vimeo.com/89408541

Fes ja de voluntari emplenant la fitxa d’inscripció que has d’omplir i enviar-la a entitatsgarrotxa@casg.cat o portar-la al Consorci d’Acció Social de la Garrotxa. Hi ha temps fins a l’11 d’abril. També pots demanar informació al 972 26 66 44. L’Oxfam Intermón Trailwalker és el desafiament més gran esportiu per equips del món per lluitar contra la pobresa. El desafiament consisteix a recórrer a peu 100 km en un màxim de 32 hores amb equips de quatre persones. Els membres de l’equip han de començar, caminar i acabar junts. L’objectiu? Lluitar contra la pobresa i la injustícia al món. Per això els equips es comprometen a aconseguir donatius que Oxfam Intermón destinem a més de 400 projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització, a 40 països. Trobareu més informació de la cursa a trailwalker.oxfamintermon.org.

Aquí trobareu dos documents:

Tasques voluntariat (si voleu conèixer quines seran les tasques que fareu)

Fitxa voluntariat que heu d’omplir i fer-nos arribar a través de entitatsgarrotxa@casg.cat

TW Girona 2014
Fitxa tècnica

Recorregut: 100 km en un màxim de 32 hores
Quan: Dissabte 26 d’abril de 2014 a les 10h a Olot*
On: Via Verda Pirineu – Costa Brava (Girona)
Desnivell: positiu 423 m; negatiu 986 m

Equips: 4 marxadors + 2 de suport amb cotxe que es podran modificar fins a una setmana abans del TW.
Donatius: Mínim 1.500 euros per equip abans de la sortida
Inscripció:
200 € en completar el formulari de l’apartat Inscripcions abans del 14 d’abril de 2014

Els equips (complerts) que vulguin participar a les dues edicions d’un mateix any (Girona i Madrid) només hauran d’abonar una inscripció (200 euros) i recollir un mínim de 3.000 euros en donatius. Participaran amb el mateix nom d’equip i almenys ha de repetir 1 dels 6 membres de l’equip que finalment hagi participat.

Trailwalker