VÍDEO: Es vol crear a Besalú el major equipament patrimonial sobre les Arts del Circ al continent europeu

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest nou espai estarà ubicat principalment a l’antic monestir benedictí de Sant Pere a Besalú

Sota la denominació de “Circusland”, la nova infraestructura cultural té previst reunificar els dos edificis de tres plantes de les dependències conventuals de l’antic monestir benedictí de Sant Pere fent-ne possible la seva restauració, obertura al públic i projecció al món.

En ple rendiment, el projecte pot arribar a comptar amb més de 1.000 m2 d’espais exteriors i 3.000 m2 dedicats a exposició, tallers pedagògics, espectacles, arxiu, biblioteca, centre d’estudis, oficines i d’altres dependències pròpies d’un equipament cultural de referència internacional.

El nou espai es dissenyarà per tal d’anar més enllà de la clàssica proposta d’un museu convencional oferint als futurs visitants una màgica experiència en sintonia a la que ja perceben els assistents als espectacles produïts per la fundació que cada any atrauen 60.000 espectadors.

El nou pol patrimonial permetrà finalment fer públics i accessibles els fons de Circus Arts Foundation: una de les col·leccions dedicades al circ més importants del món on desenes de milers de peces repassen els 250 anys d’història d’aquest màgic espectacle.

Comparteix-ho amb els teus amics: