VÍDEO: Escolta les corrandes del vial d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Unes 200 persones, segons l’organització, varen fer ahir dilluns una manifestació en forma de marxa lenta que començava a prop de la benzinera.

VÍDEO: Escolta les corrandes del vial d’Olot

La Plataforma “No és un vial, és un carrer” va posar en marxa ahir al vespre una tercera acció per fer palesa la urgència d’iniciar les obres de la variant d’Olot. Unes 200 persones, segons l’organització, va tallar l’Av. Sant Jordi amb una marxa lenta reivindicativa de protesta amb el lema “On és la Variant d’Olot?”, i d’una manera ben garrotxina: amb un manifest cantat composta per l’ocasió, “Les corrandes del Vial d’Olot”.

La marxa es va desenvolupar en un dels trams més perjudicats per la manca d’aquesta infraestructura com és l’Avinguda Sant Jordi al seu pas pel barri de Sant Cristòfol-Mas Bernat. Aquesta nova acció de la plataforma es fa just el dia previ a la primera reunió de la Comissió Variant, convocada per l’Ajuntament.

També la plataforma continuarà insistint en l’aplicació de mesures que millorin la qualitat de vida dels veïns afectats, fins que no arribin les esperades obres.

Segons la plataforma, els veïns del recorregut “No és un vial” entre la Solfa i Can Tresserras, i per extensió tots els olotins i olotines, estan farts d’escoltar promeses i demores en l’execució d’aquesta infraestructura tan necessària per a la ciutat des que es va obrir el Túnel de Bracons fa més de 10 anys.