VÍDEO ESPECIAL: Constitució del nou alcalde Pep Berga a l’Ajuntament d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest dissabte 15 de juny s’han constituit els ajuntaments sorgits de les eleccions municipals del 26 de maig.

Foto: Martí Albesa

A les 12h del migdia ha començat el Ple de constitució de l’Ajuntament d’Olot. Montserrat Torras i Agustí Arbós han format la Mesa d’edat i, junt amb la secretària Glòria Gou, han estat els encarregats de cridar, per ordre alfabètic, a les regidores i regidors que han pres possessió del càrrec. 11 regidores i 10 regidors formen el plenari de l’Ajuntament d’Olot, la Corporació amb més presència de dones fins al moment. Veure vídeo.

A la sessió d’aquest matí, Pep Berga (Junts per Catalunya Olot) ha presentat la seva candidatura a Alcalde, com també ho ha fet Anna Barnadas (ERC) i Josep Guix (PSC). En canvi, ha declinat aquesta opció Lluís Riera (CUP).

Pep Berga (Junts per Catalunya Olot) ha estat escollit Alcalde d’Olot per majoria absoluta: ha obtingut 11 vots dels 21 possibles. Anna Barnadas (ERC) ha tingut 5 vots i Josep Guix (PSC) 3 mentre que Lluís Riera no ha tingut cap vot en el plenari en què s’han comptabilitzat 2 vots nuls.

Josep M. Corominas ha entregat la vara d’alcalde a Pep Berga en un Saló de Sessions que s’ha omplert de gom a gom per a l’ocasió. Veure vídeo AQUÍ.

Consistori Municipal d’Olot:

Junts x Cat: Josep Berga i Vayreda, Estanis Vayreda Puigvert, Montserrat Torras i Surroca, Immaculada Muñoz i  Díaz, Jordi Güell i Güell, Mª Assumpció Camps i Bosch.

ERC Olot: Anna Barnadas i López, Josep (Nats) Granados i Serrat, Iolanda Suescun i Pérez, Josep Quintana i
Caralt, Laila El Gamouchi i Darras.

PSC Olot: Josep Guix Feixas, Jaume Mir Bagó, Marina Alegre Martínez

Foto: Martí Albesa