VÍDEO: El CPA Olot, torna a tocar el cel a Fontajau

Comparteix-ho amb els teus amics:

Avui s’ha proclamat campions el Grup xou gran amb “Sobreviure” i el Juvenil “Mal Son” del CPA Olot al Campionat Territorial de Grups de Xou de Girona. Amb el seu ball “Sobreviure” el club torna a fer història, i és que la dificultat de la coreografia s’ho val. També cal destacar el quart lloc aconseguit per les integrants del Grup B amb el seu ball “Buscant destinatari”. Tot apunta a què aquest any serà mogudet pel club. Veure vídeo amb entrevistes de les presentacions de les coreografies.

Vídeo: Podi Grup A CPA Olot amb “Sobreviure”
[vimeo url=”https://vimeo.com/117124555″ width=”560″ height=”315″]

Vídeo: Podi Juvenil CPA Olot amb “Mal Son”
[vimeo url=”https://vimeo.com/117124584″ width=”560″ height=”315″]

Vídeo: Presentació de les noves coreografies 2015
[vimeo url=”https://vimeo.com/117083379″ width=”560″ height=”315″]

CPA Olot: Ahir el club va presentar les noves coreografies que competiran aquest any 2015. Els grups juvenil, B i A han desvetllat el secret tan ben guardat durant mesos d’entrenament al públic d’Olot, que sempre li fa costat. Aquest any, però, hem comptat amb la presència dels màxims representants de les marques EDEA SKATES i ROLL-LINE patrocinadors d’aquesta temporada. Com a obertura de la jornada, han lliurat a les actuals campiones del món, representant el CPA OLOT, vint-i-cinc jocs de patins. EDEA SKATES i ROLL-LINE. Ambdues marques italianes són líders mundials de botes i patins.

La jornada d’avui, ha estat de portes obertes, però hem demanat 1€ per un somriure, el somriure de la Carla. La Carla és una nena d’Olot que pateix AME i el CPAO ha volgut dedicar-li aquesta jornada. La petita Carla ha gaudit d’una emotiva tarda de patinatge al costat dels protagonistes i tant ella com la seva família han mostrat el seu agraïment per la iniciativa. El president de l’entitat, Joan Fàbrega, a més li ha lliurat un euro per cadascuna de les patinadores que formen part del club. La presentació dels tres balls, ha estat un èxit i el públic, un any més, ha marxat sorprès, de l’enginy de Ricard Planiol creador de les tres coreografies.

IF

El calendari de competicions del Grup A continuarà a principis de febrer, al campionat de Catalunya a Reus. Al març, el campionat d’Espanya a Saragossa, al maig, l’Europeu a Alemanya, i al setembre, si es classifiquen, el Mundial a Colòmbia.