VÍDEO ESPECIAL: Les protestes dels olotins per la pujada d’impostos fan suspendre el ple municipal

Comparteix-ho amb els teus amics:

Es volia aprovar unes pujades d’un 14% de l’Impost dels Béns Immobles, un increment de l’Impost d’Activitats Econòmiques d’un 12% de mitjana i un 14,7% en la taxa d’escombraries.

Abans de suspendre el ple, l’alcalde d’Olot Josep Berga s’ha compromès que faria una altra proposta, sense concretar res més.

Primer entrebanc de l’alcalde d’Olot Josep Berga amb la ciutadania que s’ha revelat en contra de la pujada d’impostos. La nombrosa protesta i crits de la gent que emplenava de gom a gom la sala de plens i que prèviament es varen concentrar davant del consistori, va fer que no es pogués continuar amb el ple municipal amb normalitat i amb consulta i acord de tots els grups es va acordar suspendre’l. Un fet que sembla ser històric a Olot en democràcia.

En Josep Berga, davant els nervis i crits de la gent va permetre que es canviessin l’ordre dels punts del dia, i que la responsable de la recollida de signatures en contra de l’augment de taxes, Carme Guardiola, pogués explicar les raons de la protesta davant de l’equip de govern.

Poc després i davant la impossibilitat de continuar amb el ple, es va acordar amb la resta de grups suspendre’l i elaborar una altra proposta.

VÍDEO: Recull de tots els moments tensos sense talls del que es va viure al ple municipal. En les xarxes socials es va elogiar molt l’actitud dels olotins presents al ple.

VÍDEO: Intervenció de Carme Guardiola, portaveu i responsable de la recollida de signatures.

VÍDEO: La crispació de la gent davant de l’ajuntament d’Olot, on es varen concentrar més un centenar de persones abans de començar el ple i l’ambient que es vivia a dintre de la sala.

Comparteix-ho amb els teus amics: