Vídeo: Espectacular èxit de la primera nit de Jazz Olot

Andrea Motis, sala el Torín
Comparteix-ho amb els teus amics:

Espectacular èxit de la primera nit de jazz a Olot amb Andrea Motis i Joan Chamorro. Aquest grup s’ha convertit en el fenomen jazzístic dels darrers anys. Més de vint mil discos venuts i cinc actuacions al Palau de la Música entre 2012 i 2013 acrediten una formació que es disputen tots els festivals del país. Amb la col·laboració de Jamboree Jazz Club i Mas i Mas.

[vimeo]https://vimeo.com/84445066[/vimeo]

Olot enceta d’aquesta manera el cicle Jazz Olot que portarà a la ciutat concerts de jazz de qualitat d’una forma continuada i regular al llarg de l’any a la sala El Torín. L’Institut de Cultura d’Olot organitza aquest cicle juntament amb la sala Jamboree de Barcelona. Que és el primer cop que treballa en un projecte d’aquestes característiques fora de Barcelona.

La segona cita serà el 15 de març amb Carla Cook (nascuda a Detroit), un dels grans referents del jazz nord-americà que, tot i ser molt jove, ja ha actuat al costat de primeres espases.
I, el tercer concert d’aquesta temporada anirà a càrrec de Myriam Swanson (17 de maig), que recupera la tradició del swing dels anys cinquanta i a qui Pere Pons ha definit com a “volcànica”

Fotos:

F 67

F 68

F 69

F 71

Vídeo presentació del “Jazz Olot”
[vimeo]https://vimeo.com/84211755[/vimeo]

Comparteix-ho amb els teus amics: