Vídeo: Esquerra demana situar els nous camps de futbol base a les Planotes

Comparteix-ho amb els teus amics:

ERC vol els nous camps de futbol base a les Planotes, ja que era la primera opció i ja hi havia un projecte, no s’entén aquest gir en l’equip de govern de la ciutat

En uns moments en què hi ha moltes famílies que ho estan passant malament, la prioritat ha de ser sempre cobrir les necessitats bàsiques de la ciutadania. Per això cal triar molt bé les inversions que ha de fer l’Ajuntament. L’economia no es pot aturar i les inversions públiques han d’ajudar a dinamitzar-la.

Vïdeo: Roda de premsa amb ERC Olot

https://vimeo.com/159887794

El nostre grup municipal està a favor de difondre la pràctica esportiva, que aporta salut, benestar, equilibri social i també pot significar un progrés econòmic. Per això calen unes bones instal·lacions que puguem mantenir.

D’entrada, la proposta que fa l’actual equip de govern significa un pas endavant perquè millora l’oferta actual de camps de futbol a la ciutat. Ara bé, creiem que no és la millor opció ni la que des d’ERC havíem treballat en els últimes mesos amb l’equip de govern.

Pensem que proposta de les Planotes és millor perquè té unes possibilitats de creixement i de millora en els serveis que la del Morrot no té. D’altra banda, l’entorn de les Planotes ens sembla molt millor per a la pràctica esportiva que darrere el polígon industrial del Morrot.

L’únic motiu per decantar-se per l’opció del Morrot és que té un pressupost lleugerament més baix i que es pot executar més ràpidament. En aquest sentit, creiem que si es tria pel preu i per les presses les instal·lacions poden acabar sortint més cares i no veiem perquè s’han de tirar endavant ara mateix. Potser seria més convenient esperar uns mesos a què arribi alguna subvenció d’altres administracions o institucions o bé començar fent només un camp i anar ampliant la instal·lació a mesura que es pugui i segons les necessitats.

Sempre hem defensat que l’oferta d’equipaments esportius de la ciutat ha de permetre que Olot sigui un espai de referència on crear un centre de tecnificació esportiva. Si sabem difondre convenientment el valor de l’esport pel que fa a dinamització econòmica, creació de llocs de treball o atracció turística, pot contribuir a millorar les condicions de vida de tots els olotins. Però per a tot això cal una bona planificació de les instal·lacions.