Vídeo: Ja tens els teus tiquets per la Calçotada més gran de la Garrotxa?

Comparteix-ho amb els teus amics:

El proper dissabte 29 de març l’associació cultural la Greda juntament amb la CNT d’Olot, Arran, Tràmec, la Xarxa de Cooperatives de Consum de la Garrotxa i Ofolk celebraran al Firal d’Olot la 12a Calçotada Popular de la Garrotxa. Un any més, es reivindicarà el consum de productes ecològics i de Km-0.

[vimeo]https://vimeo.com/89634776[/vimeo]

A partir de les 10:00 del matí i fins a l’hora de dinar, es celebrarà la 3a Fira d’Entitats i Moviments Socials amb l’objectiu de crear un espai per a potenciar la interacció de col·lectius a favor de la transformació social. Enguany comptarem amb la presència de més de 30 entitats, que abracen entre altres temàtiques: la sobirania energètica, els sistemes alimentaris sostenibles, l’economia social i les finances ètiques. En efecte, es tracta d’apropar a la societat olotina diversos projectes autogestionats de la comarca i d’arreu del territori català, que tenen com objectiu comú promocionar un canvi en el model social a tots els nivells.

Vídeo: 11a Calçotada Popular de la Garrtoxa
[youtube]http://youtu.be/i5AlXyuLAqk[/youtube]

També al llarg del matí, tindrà lloc la 6a Mostra de Productes Agroecològics on es donaran a conèixer les alternatives al sistema de consum actual basades en el cooperativisme i l’ecologia.

calçotada (2)

Per amenitzar la Fira i la Mostra es realitzaran actuacions musicals de la mà de Músics Associats d’Olot així com, diverses mostres de cultura popular, grallers, bastoners i timbalers. A més, una cercavila recorrerà els carrers del centre d’Olot.

A les 14.00 es començarà a servir el dinar de la 12a Calçotada Popular de la Garrotxa que constarà d’amanida, calçots, botifarra amb fesols o paella vegetal en l’opció vegetariana, aigua, pa, vi i postres. Gairebé tots els productes són ecològics i produïts a la comarca. D’aquesta manera volem contribuir a donar un pas més cap a la sobirania alimentària.

calçotada (1)

Com a novetat, els concerts de la tarda estaran organitzats per Ofolk-Ball. Seguint la seva filosofia, intentarem intercanviar danses, músiques i coneixements en general sobre ball folk i danses populars, una manera més d’unir persones, recuperar el carrer com a espai i de ser conscients de la nostra cultura. Així, a partir de les 16.00 gaudirem de l’actuació dels Randellaires (grup de música tradicional del Ripollès) i a les 17.30 hi haurà animació de dansa i música a càrrec de les balladores i músics d’Ofolk.

Podeu comprar els tiquets anticipats del dinar per 10 € a la Pastisseria Cacau (Carrer de l’Alta Maduixa, Olot) i Can Carbasseres (Carrer St. Rafael, Olot).

Més informació a: www.greda.cat i a les xarxes socials habituals.

CARTELL AQUÍ