VÍDEO: EVENING THOUGHTS, el single debut del jove garrotxí Arnau Grabolosa, “Grabu”

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest novembre es presenta GRABU, l’alter ego de l’artista i músic garrotxí de vint anys, Arnau Grabolosa. Buscant innovar en el món de les lives sessions, a través de loops, textures i improvisacions, GRABU combina el jazz amb l’electrònica, crea una música feta totalment en directe. Cada element que sona al llarg de les seves composicions està enregistrat i loopejat al moment.

El primer resultat el trobem al tema EVENING THOUGHTS, un viatge melancòlic que comença i acaba en dos punts emocionals completament diferents. Un trajecte nocturn que fa reflexionar a l’oient i a quedar-se immers a dintre.
Estem davant l’avançament d’un EP on GRABU barreja diversos estils i sonoritats amb la col·laboració d’ amics músics com Martí Cabarroques o Sara Oliver.

GRABU és un viatge cap a un lloc on encara ningú sap on és, però tothom sap que l’arribada ni el lloc és el més important. El més rellevant, és el recorregut.

EVENING THOUGHTS és l’inici d’un seguit de singles que GRABU anirà publicant al llarg dels següents mesos, en concret seran dos temes mensuals.

Arnau Grabolosa, GRABU, té tan sols 20 anys, i ja té una llarga carrera amb molta projecció de cara al futur. A part de ser guitarrista de bandes com la Black Music Big Band, Agnès Algueró o Júlia Blum , productor i ser el mànager del grup del Vallès Sabana, és el director del Festival Mússol, un dels festivals més únics i innovadors de tots. Crear i desenvolupar el festival li ha permès treballar amb els artistes més reconeguts de la indústria musical catalana i espanyola (com Amaia, Núria Graham, Meritxell Neddermann, Miki Núñez, Ferran Palau…) així com discogràfiques i productores com RGB, u98, Enderrock, els40 i moltes més. Actualment està estudiant producció Musical a Girona i treballant de professor de música a diferents centres, a més a més de totes les activitats professionals que porta a terme.