Vídeo: Èxit del concert de l’olotí Toni Beiro a l’ESPAIdART de Girona

Comparteix-ho amb els teus amics:

Gran concert el que es va poder gaudir ahir a l’Espai Gironès dintre de les activitats ESPAIdART que acabaran el pròxim 7 de juny. Toni Beiro va néixer el 6 de desembre del 1974 a la ciutat d’Olot. Potser perquè ja de petit va estar rodejat de volcans, i perquè a casa seva la música sempre va ser un llenguatge més, amb només 8 anys va entrar en erupció la seva vena artística, interrompent amb energia en un escenari amb una guitarra més gran que ell. Des de llavors s’ha anat formant de manera autodidacta amb la guitarra, el instrument que l’anirà acompanyant al llarg de la seva vida a tota reu de món com a compositor i cantant. Amb 5 discos al mercat arriba a l’escenari d’ESPAIdART per fer un repàs de la seva carrera.

[vimeo]https://vimeo.com/96872881[/vimeo]

ACTIVITAS ESPAIdART AQUÍ 

UN FESTIVAL D’ARTS EN VIU DINS UN CENTRE COMERCIAL?
L’any 2013 vàrem començar amb la primera edició d’un festival d’Arts en Viu dins l’Espai Gironès. Amb motiu del vuitè aniversari del centre vam decidir seleccionar ESPAIdART com el projecte que ocuparia tot un mes de programació a les instal·lacions del centre comercial, i gràcies a la bona acollida per part del públic, des de l’Espai Gironès hem decidit tornar a celebrar el festival aquest 2014 coincidint amb el novè aniversari del Centre.

L’essència d’ESPAIdART continua sent la mateixa que a la darrera edició, apropar l’art i la cultura de manera gratuïta a la gent i alhora crear una plataforma de comunicació de cada una de les companyies protagonistes del festival.

F 1454