Vídeo: Èxit en la primera edició del Pàdel per Catalunya a Sant Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest passat cap de setmana les pistes de pàdel de Sant Joan les Fonts van ser protagonistes d’una festa esportiva sense precedents, amb 80 persones inscrites i una afluència de públic inmillorable.  Dissabte es van organitzar les categories de plata masculina i femenina, amb 17 i 14 parelles respectivament; els partits es van allargar fins les deu del vespre, quan es van entregar els trofeus, en categoria masculina; Toni Prieto i Francesc Aulinas, i femenina; Mati Mora i Mireia Solà.

[vimeo]https://vimeo.com/91379372[/vimeo]

Diumenge es va celebrar la categoria d’or. Jugant tots els partits des de les deu del matí fins a les vuit del vespre, d’on van resultar vencedores en categoria femenina la Susanna Caballero i Jasmina Abdela per un 4-6, i en masculina l’Albert Casals i en Jordi Bartrina, per un ajustat 7-6 al tie-breack.

Durant els dos dies de competició es va servir pica-pica i tots els assistents van valorar molt positivament la diada, tant per la organització del torneig com per la qualitat de joc dels participants.  En tot Catalunya la diada de Pàdel va comptar amb més de mil sis-cents jugadors d’entre tots els clubs que van configurar aquesta edició, promoguda pel garrotxí Valen Perez amb l’objectiu de reivindicar la independència catalana mitjançant l’esport i el companyerisme.

F 1133