VÍDEO: Èxit en la primera proposta del Circ a la Plaça

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest dimecres la plaça de braus es va tornar a omplir per gaudir de la primera proposta de la nova edició del Circ a la Plaça, que venia de la mà de la companyia de Toti Toronell i el seu espectacle Diòptries

La plaça de braus es converteix, un estiu més, en una gran pista de circ. Les acrobàcies i els malabarismes seran els protagonistes en tres espectacles per a tota la família els dimecres a les 19.30 h.

La primera de les propostes anava a càrrec de la companyia de Toti Toronell amb l’espectacle Diòptries, que ens mostrava una troupe de circ que està atrapada entre dos mons, i ha de resoldre el dilema de fer dos espectacles alhora… Entrar, sortir i els canvis precipitats d’un escenari a l’altre donen joc a l’espectacle. Dos espectacles en un, en què el públic es moria de curiositat per saber què està passant a l’altre costat. El pallasso olotí combina l’art del risc i de les coses impossibles, l’habilitat, l’humor i la música. La plaça de braus olotina es va tornar a omplir d’un públic amb ganes de passar una bona estona.

El 10 de juliol podrem veure la segona proposta del Circ a la Plaça 2019. Vinguts des de França, la Cie. Kadavresky ens explicarà la recepta per cuinar unes bones magdalenes de pop. Les Madeleines de poulpe és un himne a la descoberta farcit d’acrobàcies, esquís, música i energia. L’última de les propostes serà el 17 de juliol i vindrà des de Kenya. El caçador ens transportarà a la sabana, amb ritmes, sons i els tradicionals salts. Els acròbates de Mighty Jambo portaran a Olot la cultura massai.

PROGRAMA DE CIRC A LA PLAÇA 2019

Les madeleines de poulpe
Cie. Kadavresky
Dimecres 10 de juliol, 19.30 h, Plaça de braus

Les madeleines de poulpe

RECEPTA
1. Escalfeu el públic a 180º C.
2. En un món burlesc i poètic, barregeu esquís, riures i cinc
acròbates.
3. Afegiu el pal xinès i una mica d’equilibri.
4. Remeneu el pop picat.
5. Endolciu amb música i remeneu ràpidament fins que us tornin els records bonics.
6. Deixeu-ho a foc lent uns quaranta-cinc minuts i gaudiu-ne sense moderació.
Deixeu-vos emportar per aquestes magdalenes boges, enèrgiques i musicals. Cada mossegada és un himne al plaer i a la descoberta!

Mighty Jambo trust
El caçador
Dimecres 17 de juliol, 19.30 h, Plaça de braus

Mighty Jambo trust

La cultura massai arriba a Olot de la mà de la companyia d’acròbates Mighty Jambo. Els kenians presentaran l’espectacle El caçador, que explica les peripècies d’uns caçadors que persegueixen un guepard perquè es vol menjar el seu bestiar. El caçador ens transportarà als paisatges de la sabana, amb els seus sons i els seus ritmes, ple de força i amb els tradicionals salts. La proposta forma part del treball de l’associació Mighty Jambo Trust, amb seu a Nairobi, que promou les arts i el desenvolupament a través de la formació d’acròbates. La iniciativa dona les eines artístiques als joves per a expressar-se a través de l’art.

Info: Olot Cultura
Vídeo: Mandala Vídeos / Olot Cultura

Comparteix-ho amb els teus amics: