VÍDEO: Falten pocs dies per l’Open Santi Silvas, amb el millor tennis en cadira de rodes a nivell nacional

S’acosta l’Open Santi Silvas, dedicat exclusivament a l’esport adaptat. És un dels tornejos més importants i que reuneix el millor tennis en cadira de rodes a nivell nacional. Se celebrarà del 14 al 17 de juny a les instal·lacions del CN Olot.

Kike Siscar Meseguer

Enguany com a novetar s’incorporarà en el Memorial d’un torneig amb els 16 millors jugadors espanyols sub-14 (8 nois i 8 noies). L’objectiu és que durant uns dies convisquin amb els jugadors en cadira i vegin en directe, el seu esperit de superació, passió pel tennis i companyerisme.

“Cada any volem oferir coses noves, però sempre amb un mateix vincle d’unió. El que busquem, és que aquestes joves promeses del nostre esport gaudeixin d’una experiència de vida, i que convisquin amb la família de tennistes en cadira, perquè vegin el seu esforç i la seva manera d’afrontar la vida gaudint d’aquest esport”, ha explicat Tommy Robredo.

“També hem ampliat el nostre treball de sensibilització a les escoles amb ambaixadors tan fantàstics com José Luis Montoya, el Peke’, amb el qual ja hem iniciat el nostre radi d’acció a Girona i amb nous projectes en camí”, ha afegit Robredo.

Durant aquest 2 dies que durarà l’Open Santi Silvas, per les instal·lacions del CN Olot hi passaran prop de 400 alumnes de diferents centres educatius de la comarca que participiran en diferents estacions d’esport adaptat com: blind tennis, bàsquet, un circuit d’obstacles…

El sorteig del quadre de competició serà el proper dimecres, 13 de juny, a les instal·lacions del CNOlot.

CONSULTA LA PROGRAMACIÓ DE L’OPEN SANTI SILVAS 2018