Vídeo: Ferrari Land obrirà el 2017 i tindrà la muntanya russa més alta d’Europa

Ferrari Land Imatge de simulació de com serà el circuit de carreres del nou Ferrari Land.
Comparteix-ho amb els teus amics:

L’accelerador vertical de 112 metres, que es convertirà en la muntanya russa més alta d’Europa, es manté com el gran atractiu del nou parc

Ferrari Land Imatge de simulació de com serà el circuit de carreres del nou Ferrari Land.
Ferrari Land
Imatge de simulació de com serà el circuit de carreres del nou Ferrari Land.

Ferrari Land, el nou parc temàtic que obrirà portes a principis del 2017 a PortAventura, ha donat a conèixer aquest dilluns un vídeo i imatges virtuals de les futures instal·lacions. Una de les atraccions estrella serà un accelerador vertical de 112 metres –que batrà Shambhala com la muntanya russa més alta d’Europa- que permetrà experimentar les sensacions de la Fórmula 1, amb una acceleració de 180 km/h en només cinc segons. A més, el parc dedicat al Cavallino Rampante inclourà dues torres de rebot de més de 55 metres d’alçada, un circuit de carreres familiar de 570 metres de longitud i vuit simuladors, dos dels quals infantils. Amb una inversió que rondarà els 100 MEUR, Ferrari Land ocuparà una superfície de 60.000 quadrats.

[youtube id=”wCSf5SKisLM”]

L’àrea temàtica es completarà amb nous atractius que es donaran a conèixer en els propers mesos. Per ara, també ha transcendit que l’àrea dedicada a la firma de Maranello inclourà les façanes d’edificis italians com el Coliseu, la Scala o el Campanile de San Marcos, així com una recreació de la Itàlia més tradicional, restaurants i botigues ubicades en un edifici inspirat en la fàbrica real d’Enzo Ferrari.

Després del llançament de la nova marca, PortAventura World Parks & Resort ha presentat aquest dilluns un nou web amb més continguts multimèdia i un espai personal adreçat a obtenir la fidelització dels clients. La companyia ha reservat un espai al web per a Ferrari Land, on mostra un vídeo i imatges virtuals del futur parc. A més, durant tot aquest any es podrà seguir l’evolució de la construcció del parc.

Ferrari Land Imatge aèria facilitada aquest 18 de gener de 2016 per Ferrari Land sobre el parc temàtic que s'està construint al costat de PortAventura.
Ferrari Land
Imatge aèria facilitada aquest 18 de gener de 2016 per Ferrari Land sobre el parc temàtic que s’està construint al costat de PortAventura.
Ferrari Land Imatge facilitada per Ferrari Land aquest 18 de gener de 2016 de les torres de rebot que hi haurà al parc temàtic.
Ferrari Land
Imatge facilitada per Ferrari Land aquest 18 de gener de 2016 de les torres de rebot que hi haurà al parc temàtic.