Vídeo: Fira de l’Embotit de Bescanó

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Fira de l’Embotit va néixer el any 1996 al poble de Bescanó (El Gironès), per promoure, a través de la venda directa, productes d’alimentació de ARTESENIA del nostre país (embotits). Uns dels objectius de la Fira és promocionar els productes i facilitar un circuit comercial per poder-los distribuir.

[youtube]http://youtu.be/jlfQjX2vckw[/youtube]
Més vídeos aquí

La Fira de l´Embotit ofereix al visitant una ocasió única de poder comprar i tastar i adquirir una àmplia varietat de productes alimentaris. La gràcia de la Fira és que per un costat esdevé com un joc per al visitant i per l’altre és un magnífic mercat de vendes i promoció per a l’expositor.

La Fira és un veritable aparador dels productes d’alimentació que s’elaboren, i que moltes vegades no tenen una difusió que traspassi més enllà del entorn més inmediat del fabricant. La Fira permet doncs, a les parades del sector alimentari fer arribar als ciutadans d’arreu molts productes de qualitat que no coneix o que no té sovint l’ocasió de degustar, convertint-se la Fira en un veritable i excel.lent mercat de promoció i venda per a l’expositor.

A més de les tradicionals parades amb embotits podrem gaudir d’espactacles  com colla de castellers, animació infantil i sardanes. Durant tot el dia hi haurà servei de bar. El plat del dia serà: mongetes o patates fregides amb botifarra. Trobada de Puntaires, exposició de Motos Harley-Custom, exposició de motos d’època, concentració i exposició de tractors i màquines antigues, concentració de cotxes clàssics, esportius i Seat 600, trobada d’intercanvi de plaques de cava…

00206042014