Vídeo: Garrotxinàrius, una jornada de ball folk al Torín

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’objectiu del Garrotxinàrius és el d’oferir una jornada folk que consti d’un apartat de formació i d’un altre de gaudi amb músics d’alta qualitat, combinant la participació d’un grup català amb un d’internacional. És per això que, en aquesta primera edició, s’han convidat El Pont d’Arcalís i els italians Terminal Traghetti.

[vimeo id=”84363045″]

El Garrotxinàrius tindrà lloc el dissabte 25 de gener, ala sala El Torín. A les quatre de la tarda començaran els tallers, un amb El Pont d’Arcalís i un a càrrec de Terminal Traghetti. Seguidament, es farà un sopar popular –amb la participació de l’entitat GREDA- i, a les 22 h, començarà el concert ball amb els mateixos grups responsables dels tallers.

Els organitzadors- Ofolk, Institut de Cultura d’Olot (ICCO) i Centre Artesà Tradicionàrius (CAT) – han explicat que els tallers són aptes per a tothom, hagi o no ballat abans i que, durant el ball-concert, hi haurà una persona que coordinarà les danses per facilitar la participació activa dels assistens. Els qui ho vulguin, però, podran gaudir-ne a l’espai reservat per cadires.

Jordi Fàbregas, responsable del CAT, ha destacar la importància d’extendre l’essència del Tradicionàrius pel territori per tal de crear més plataformes d’expansió de la música i la dansa d’arrel.

La voluntat és que el Garrotxinàrius tingui continuïtat en el futur i que es converteixi en un punt de trobada de totes aquelles persones i entitats de la comarca de la Garrotxa i també de fora interessades en l’àmbit folk.

Comparteix-ho amb els teus amics: