Vídeo: Gospel Cor Garrotxa organitza avui dissabte un taller de gospel amb Moisès Sala

Comparteix-ho amb els teus amics:

Gospel Cor Garrotxa (GCG) ha organitzat un taller de gospel per al dissabte 12 d’abril, que anirà a càrrec de Moisès Sala, director de The Gospel Viu Choir-Gospel Sense Fronteres. El taller està obert a tothom i tindrà lloc a l’auditori del Casal Marià d’Olot durant tot el dissabte 12 d’abril (de les 10.00 a les 13.00 i de les 15.30 a les 18.30 hores). Al final del taller, a les 18.30 hores, els talleristes oferiran un concert obert al públic.

https://vimeo.com/90530094

Aquest és el segon any consecutiu que el GCG convida Moisès Sala per fer un taller a Olot. El primer cop va tenir lloc la primavera de l’any passat i, en aquella ocasió, va ser una matinal. Arran de l’èxit d’aquella convocatòria, aquest any el taller s’allargarà tot el dia. Les inscripcions, que costen 18 euros i amb places limitades, ja es poden fer enviant un correu electrònic a gospelcorgarrotxa@gmail.com.

Moisès Sala és el director de The Gospel Viu Choir, un cor creat el 2004 i que des del 2006 porta a terme el projecte Gospel Sense Fronteres, que pretén dur a terme una tasca solidària en benefici de totes aquelles institucions i ONG’s que lluiten, dia a dia, per una societat millor, amb menys diferències socials i més integració humana (www.gospelviu.net).

Pel que fa a Gospel Cor Garrotxa (GCG), és un cor que va néixer la tardor del 2012 i que actualment compta amb més de setanta cantaires, de totes les edats i diferents coneixements musicals, i amb diversos instrumentistes. Aquesta segona temporada, el cor ha participat en diversos concerts, com per exemple amb motiu de les Festes del Tura d’Olot, en el marc del Mercat de Nadal i la Fira del Pessebre d’Olot o, més recentment, en una trobada de cors de gospel a L’Atlàntida de Vic, juntament amb els osonencs Tam Tam Gospel, Tastet de Gospel i EsTona de Gospel.

Més informació: gospelcorgarrotxa@gmail.com
Ja es poden fer les inscripcions, que estan obertes a tothom

F 1112