Vídeo: Gran cap de setmana al CN Olot amb el Campionat de Catalunya aleví d’hivern

Comparteix-ho amb els teus amics:

Gran cap de setmana per a la natació al Campionat de Catalunya aleví d’hivern organitzat al CN Olot

El CN Olot va acollir el passat cap de setmana el Campionat de Catalunya aleví d’hivern organitzat per la FCN, aquesta important prova que va convocar a 400 nedadors de prop de 70 clubs d’arreu del territori català, és sens dubte, un gran aparador per prendre el pols a les joves promeses de nedadors del nostre país.

El CN Olot va assolir amb nota el gran repte d’acollir i organitzar un esdeveniment d’aquesta magnitud que convoca a tant públic, superant amb escreix en aquesta ocasió el miler d’espectadors que van assistir com a públic els tres dies de competició.

[vimeo id=”155366323″]

Esdeveniments com aquest ajuden a potenciar la germanor entre clubs, nedadors i els seus familiars que en la majoria dels casos vénen desplaçats des de força lluny, el que també implica poder compartir estones d’oci i esbarjo.

Per una ciutat com Olot i la comarca de La Garrotxa la visita d’aquest nombre de visitants forans és un gran revulsiu tant econòmic com social i així ho demostra l’ocupació hotelera que ha batut el seu propi rècord i ha superat el 85% d’ocupació durant aquest cap de setmana tot coincidint amb altres esdeveniments de caràcter lúdic.

Pel que fa al besant esportiu, destacar que el CN Sabadell es va proclamar campió de Catalunya aleví de natació, aconseguint 2.605,5 punts, per darrere seu i per tant segon classificat ha estat el CN Granollers amb 1.600 punts i en tercer lloc el CN Lleida amb 1.570 punts. La competició, però premiava als 8 primers clubs, per tant el CN Barcelona (4), el CN Sant Andreu (5), CN Cornellà (6), CN Sant Feliu (7), CN Terrassa (8) també van rebre un trofeu.

En l’àmbit individual, va ser Paula Juste del CN Lleida qui va establir dues millors marques. En el cas dels 100 m papallona va fer la millor marca estatal de 13 anys amb un temps de 1.03.30 i en els 200 m esquena va establir una millor marca catalana amb 2.18.47.

Els alevins de l’Olot van fer un molt bon paper tot i no aconseguir cap medalla però posicionant al CN Olot com al primer club classificat de la província de Girona, defensant els colors de l’Olot van nedar les proves individuals Alvaro Ruiz, Martí Palma, Isaac Martí, Alek Caldelas, Aleix Naspleda, Eloy Luque, Nur Masoliver, Laia Martínez, Berta Güell i pels relleus també van nedar Mar Artola, Júlia Monells i Pau Torrent.

Fes clic AQUÍ per veure els resultats de la competició