VÍDEO: Gran èxit de la 6a Tarda Solidària a favor de la Marató de TV3 organitzada per l’Esbart Olot i la Casa Cultural d’Andalusia de la Garrotxa

Comparteix-ho amb els teus amics:

Amb el local de la Casa Cultural d’Andalusia de la Garrotxa ple de gom a gom. Ahir a la tarda va tenir lloc la 6a Tarda Solidària a favor de la Marató de TV3

Al final de la tarda es van poder recaptar 2253 euros. L’activitat estava organitzada per l’Esbart Olot i la Casa Cultural d’Andalusia de la Garrotxa, amb la participació de diverses entitats.

Aquest dissabte a la tarda a la Casa Cultural d’Andalusia de la Garrotxa, va tenir lloc la 6a Tarda Solidària, que comptava amb quatre hores d’actuacions de dansa. Varen participar més de 200 balladores i balladors de tots els estils, provinents de diferents entitats, escoles i grups de dansa.

En l’espectacle hi varen col·laborar el grup de dansa i el Coro Rociero de la Casa Cultural d’Andalusia de la Garrotxa, l’Escola de Dansa de l’Esbart Olot, l’Escola de Dansa Violetta Arp, Àrea” espai per la dansa i gimnàstica, Afro Black Dancers, Grimaldidance, Hibiscus Dance, Country qui Pugui de la Garrotxa, Gimnàs Ani Totfitness, Corart Eva Durban i Esbart Marboleny.

Amb donatius, de 3 euros, es va poder aconseguir 2253 euros que aniran integrament a la Fundació La Marató de TV3. Enguany la Casa Cultural d’Andalusia de la Garrotxa es va quedar petita i es va emplenar de gom a gom.