VÍDEO: Gran èxit públic malgrat les actuals circumstàncies de pandèmia al Festival Lluèrnia

Comparteix-ho amb els teus amics:

Gran èxit públic malgrat les actuals circumstàncies de pandèmia al Festival Lluèrnia

El passat divendres 27 de novembre, era el darrer dia per poder veure algunes instal·lacions que encara estaven en funcionament: Medeor, Corral, Roent com la Brasa, Fontada. Hort de la llum, Lunar Oscillations, Nuvoldades, Habitare i Els fars de la Bauhaus. Dissabte al vespre, es podia veure l’espectacle “13 d’abril” a càrrec de la companyia Pim, pam, pum, Foc!, que clausurava el festival.

Des del 17 d’octubre passat hauran estat quaranta-tres dies en l’edició més llarga i extensa de Lluèrnia que ha aplegat instal·lacions efímeres, accions, espectacles, exposicions i conferències que han rebut una entusiasta acollida per part del públic. Les circumstàncies especials d’aquest any, marcat per la pandèmia de la Covid 19, han afectat el festival no només en extensió i durada, sinó també en l’acceptació i valoració de les diverses propostes, número de públic assistent, respecte i conservació de les instal·lacions i altres elements que, des de l’organització, es tindran molt presents pel disseny de les properes edicions.

Queden dues accions que han estat ajornades per motius de prudència sanitària i que, finalment, es podran veure el dissabte dia 12 de desembre, es tracta de ESTRATOSFÈRICS i UNA DOTZENA DE FLORS. L’organització del festival convida a tothom a participar-hi, i si encara no ho heu fet, podeu enviar el vostre desig a l’estratosfera aquí i alhora col·laborar amb Càritas Garrotxa.

Info: Lluèrnia
Vídeo: Companyia Pim, pam, pum, Foc!

Comparteix-ho amb els teus amics: