VÍDEO i FOTOS: 25è aniversari dels Bastoners i Grallers de l’Esbart Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest dissabte va tenir lloc el 25è aniversari dels Bastoners i Grallers de l’Esbart Olot amb moltes activitats al llarg de la jornada

Els Bastoners i Grallers d’Olot, la secció dedicada al ball de bastons de l’Esbart Olot, celebrava aquest dissabte el seu 25è aniversari. Durant tot el dia es duia a terme diferents actes per celebrar aquest esdeveniment. Veure vídeo.

Tot començava al matí, els bastoners feien una petita actuació als balcons de l’antic hospital d’Olot en el context de les accions del “Li resoldré la seva inquietud” que programa l’Assemblea d’Artistes de la Garrotxa. Però el plat fort de la jornada era a la tarda, amb una trobada bastonera on hi havia pràcticament totes les colles de ball de bastons de Girona: el Cabirol de Sils, els Picots de Sant Miquel de Fluvià, els bastoners de les Guilleries de Sant Hilari i, per descomptar, els bastoners d’Olot per partida doble. I és que al grup de bastoners actuals s’hi sumaven tot un grup d’antics balladors que s’han reunit per tornar a recordar el seu passat bastoner. A més de les colles gironines, també hi havia convidada, la colla bastonera de Gràcia.

La celebració acabava amb un sopar de germanor i posteriorment al concert del grup Germà Negre, que tocava a la plaça Major i amb qui els bastoners han preparat una col·laboració en forma d’actuació conjunta.

GALERIA DE FOTOS AQUÍ