VÍDEO i FOTOS: Centenars de persones celebren l’arribada de la flama del Canigó a Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Un cop més la flama del Canigó es repartia a la majoria de pobles de la comarca i barris d’Olot per encendre les fogueres de la nit de Sant Joan

Aquest diumenge 23 de juny, Òmnium Garrotxa va proposar diverses activitats per la rebuda de la flama del Canigó. A partir de les 17 h es realitzava fanalets per a tota la mainada a la plaça del Carme a càrrec dels Escoltes de l’Agrupació Escolta i Guia Nostra Dona del Tura. Poc després, arribada la Flama a la plaça del Carme a càrrec dels corredors del Club d’Atletisme Terra de Volcans i s’iniciava la cercavila des de la plaça del Carme fins a la plaça Clarà, passant pel carrer de Sant Rafel amb en Batoies i les Perdius, de Batet i els timbalers Trenkabaketes del Pont.

Un cop a la plaça Clarà es va encendre el peveter i es va llegir el manifest d’enguany estava escrit per Carme Forcadell des de la presó i va ser llegit per Nuri Batallé, presidenta Òmnium Garrotxa. Després de la lectura tenia lloc un berenar popular i repartiment de la flama als diversos barris d’Olot i els pobles de la comarca.

GALERIA DE FOTOS AQUÍ

Comparteix-ho amb els teus amics: