VÍDEO i FOTOS: Els veïns de Joanetes fan els últims retocs per obrir al públic aquest dimecres, un dels pessebres vivents més populars de la Garrotxa

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquests darrers deis s’estan fent els últims retocs i muntatges de les diferents escenes del pessebre vivent de Joanetes.

Aquests últims dies ja s’estan enllestint les feines de muntatge d’un dels pessebres vivents més populars de la Garrotxa i amb més visitants. Aquest dimecres 25 de desembre obrirà les seves portes a les 19 h per oferir un dels espectacles més esperats de l’any, amb prop de 400 figurants i amb unes 40 escenes, tant bíbliques com de la vida de pagès. Com cada any, s’espera la visita d’entre 8.000 i 9.000 persones, és per tant, un dels esdeveniments que reuneix més públic a la comarca. Els dies i horaris per la visita són els següents: El dia de Nadal (25) a les 7 de la tarda i els dies 26, 28 i 29 de desembre a les 6 de la tarda. Veure vídeo d’aquest cap de setmana dels veïns de Joanetes treballant en la preparació de les diferents escenes del pessebre.

GALERIA DE FOTOS AQUÍ

VÍDEO RELACIONAT: