VÍDEO i FOTOS: Estabilitzat l’incendi d’indústria de Sarrià de Ter

Comparteix-ho amb els teus amics:

Preventivament s’han desallotjat els veïns d’un bloc de pisos i s’ha demanat a la població propera el tancament de portes i finestres per evitar molèsties causades pel fum

No hi ha hagut persones ferides

Els Bombers de la Generalitat treballen, des d’aquesta tarda, en l’extinció d’un incendi a una indústria de recuperació de residus de Sarrià de Ter situada al número 155 de l’avinguda de França. L’incendi, del qual han rebut l’avís a les 19.35 hores, l’han donat per estabilitzat a les 23.17 hores.

En les tasques d’extinció de l’incendi, totalment desenvolupat en una nau d’uns 2.500m2 on s’hi emmagatzemava majoritàriament bales de paper, treballen unes 35 dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat. A hores d’ara, el foc està contingut i els efectius estan fent un atac defensiu. La part més afectada és la part posterior de la nau on n’ha col·lapsat una part.

En el moment de l’incendi hi havia treballadors que han pogut sortir i no hi ha hagut persones ferides. Com a mesura preventiva, per la densa columna de fum que ha generat l’incendi, els Bombers han recomanat a la població propera a la zona que tanquessin portes i finestres per evitar molèsties. A més, efectius de Mossos d’Esquadra, Policia Local i de Protecció Civil han desallotjat els veïns d’un bloc de pisos del carrer Gelida.

També treballen efectius dels Mossos d’Esquadra, de la Policia Local, de Protecció Civil i del Sistema d’Emergències Mèdiques en caràcter preventiu.

Imagen

Imagen

Imagen