VÍDEO i FOTOS: La 22a Marxa Terra de Remences, omple de ciclistes la Garrotxa, Ripoll i Osona

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest diumenge se celebrava una nova edició de la Terra de Remences, que enguany formarà part del calendari internacional

VEURE CLASSIFICACIONS

VEURE GALERIA DE FOTOS

La marxa sortia aquest diumenge de Sant Esteve d’en Bas i comptava amb un doble recorregut: el llarg, de 175 km i 2.600 m de desnivell acumulat (amb els colls de Bracons i de Condreu, tots dos de 1a categoria, com a principals fites), i el curt de 100 km i 1.280 m de desnivell (Capsacosta i coll de Canes, que coronava tothom).

La principal novetat d’enguany és que, a més de puntuar per al 12è Circuit cicloturista Ciclopirineus, la 29a Challenge catalana, el 5è Circuit femení i per als diferents circuits de Ciclismo a fondo, la prova també forma part del calendari internacional UCI Cycling for all, tal com la mítica Quebrantahuesos de Sabiñánigo o l’extrema Sierra Nevada Límite.

Dani Pedrosa, Marc Coma, David Millar, Roberto Heras, Joan Llaneras, Carles Torrent, Maverick Viñales, Xevi Pons, Nan Oliveras, Gerard Farrés, Javier Moracho o Marc Trayter entre altres, són només alguns dels molts esportistes que en els darrers anys han estat a la línia de la sortida i no s’han volgut perdre el magnífic recorregut per territori garrotxí, ripollès i osonenc.

La ‘Terra de Remences’ no és una marxa competitiva, però sí molt solidària, ja que una part de les inscripcions es destina a col·laborar amb Oncolliga, la Fundació Albert Bosch, Càritas Garrotxa i Creu Roja.

Cada any la fan possible els socis del CC Bas i mig miler de voluntaris i col·laboradors repartits per tot el recorregut, amb el suport del patrocinador de l’entitat, Energy Tools.