VÍDEO i FOTOS: La 3a Cursa de la Dona de Les Preses torna a reunir a més de 2.000 dones per una bona causa

Comparteix-ho amb els teus amics:

La 3a Cursa de la Dona de Les Preses torna a reunir a més de 2.000 dones per una bona causa

La 3a Cursa de la Dona de Les Preses s’ha realitzat amb molt bona participació com a les darreres edicions amb més de 2.000 dones. Paula Duran a estat la primera d’arribar de la cursa de 5 quilòmetres i Mireia Martínez, la primera de la cursa de 10 quilòmetres.

GALERIA DE FOTOS AQUÍ

La cursa es podia fer corrent o caminant. La cursa no és competitiva i és de caràcter social i benèfic, no hi havia cronometratge ni classificacions. A l’arribada a les participants els hi esperava un gran esmorzar i una sessió de zumba a càrrec d’“Ani totfitness”.

La cursa constava de dos recorreguts, un de 5 km que estava adequat a tots els nivells i mobilitats, i un altre de 10 km aproximadament que transcorria per camins de bosc del municipi. La cursa va començar puntualment a les 10 del matí al parc 1 d’Octubre al costat mateix de l’Escola la Bòbila.

La cursa esdevé una activitat benèfica feta per dones i per a les dones, amb voluntat que els beneficis recaptats es destinin íntegrament a projectes adreçats a pacients amb Càncer de Mama de la nostra comarca a través de l’Oncolliga Girona, per a diferents programes que tenen engegats (suport psicològic, atenció fisioterapeuta, perruques…) adreçats a dones amb càncer de mama de la Garrotxa.