VÍDEO i FOTOS: La Fira de Sant Lluc convida a la gent a emplenar els carrers d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Fira continua amb una programació familiar com els 7 tallers de la Fira del Dibuix per a totes les edats, el Tastajocs a la plaça Major, el concert de Disco per Xics.

GALERIA DE FOTOS AQUÍ

Aquest any, com a canvi més significatiu, la Fira ramadera i el mercat extraordinari es va celebrar durant el cap de setmana i al centre de la ciutat. La Fira ramadera data de 1315 i enguany estrenava model i durada, i es podia visitar durant tot el cap de setmana al Firal petit.

Hi havia exposats una trentena de corrals de bestiar boví, oví, cabrum i equí, i s’hi podia comprar directament al ramader el producte derivat que s’obtingui de l’animal, com ara formatge, carn, ous… A més, també hi havia exposició de maquinària forestal i parades relacionades amb el món ramader.

El dissabte, a la plaça Balmes i carrers adjacents es realitzava el mercat extraordinari de roba amb gairebé 140 parades de roba i complements.

Seguint el canvi de data iniciat fa dos anys, el dissabte va tenir lloc la 64a edició de la Fira del dibuix a la plaça de Josep Clarà on els pintors podien exposar i vendre els seus dibuixos al llarg de tot el dia. La Fira del dibuix, organitzada pel Patronat de la fira del dibuix d’Olot es complementava gairebé una desena d’activitats dirigides a totes les edats que es portaran a terme durant el dissabte en el marc d’Olot Dibuixa.

Tenint en compte l’afluència de públic familiar a les darreres edicions de Sant Lluc, aquest any s’ha fet un especial èmfasi a les activitats destinades a les famílies, sense deixar de banda les activitats més tradicionals de la fira.

RELACIONAT:

VÍDEO: La Fira del Dibuix torna a mostrar el talent dels artistes de la comarca

Comparteix-ho amb els teus amics: