VÍDEO i FOTOS: La gran pedregada caiguda a la Garrotxa causa diversos desperfectes i incidències

Comparteix-ho amb els teus amics:

Ahir a la tarda entre les 14 i les 16 hores va ser un mal de cap per a molta gent a causa de la forta calamarsa que de vegades superaven la mida d’una pilota de golf i que va afectar diverses comarques gironines com el Ripollès, Garrotxa, Pla de l’Estany, la Selva i el Gironès, on van caure de mitjana uns 35 litres per metre quadrat i es van registrar una quarantena d’avisos als bombers.

Foto: Pedra de la mida de pilotes de golf al polígon de Begudà

També cal destacar talls de llum de més de dues hores, sobretot a la zona de la Vall d’en Bas i que fins a quars de vuit no es va restablir totalment el servei. Els Bombers, Agents Rurals i Mossos d’Esquadra varen atendre uns nens i nenes i els seus monitors acampats en zones afectades per les tempestes al Gironès i la Garrotxa.

Foto: Nens i nenes i els seus monitors acampats en zones afectades per les tempestes al Gironès i la Garrotxa.

Al polígon de Begudà, hi ha agut un gran nombre de desperfectes en vehicles amb vidres trencats i bonys a la carrosseria. Alguns conductors esperaven dintre del seu vehicle a l’interior dels túnels de Castellfollit de la Roca, a esperar que passes la forta.

Foto: Vidres trencats de vehicles a la Garrotxa.
Foto: Vidres trencats de vehicles a la Garrotxa.

Alguns conductors esperaven dintre del seu vehicle a l’interior dels túnels de Castellfollit de la Roca, a que passes la tempesta.

Comparteix-ho amb els teus amics: