VÍDEO i FOTOS: Malgrat la pluja, centenars de participants varen competir en la Rogaine 3 Valls

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest dissabte era el dia de la Rogaine 3 Valls, que es va celebrar a Sant Feliu de Pallerols.

Sant Feliu de Pallerols era l’escenari de la competició Rogaine 3 Valls, que malgrat la pluja que queia, no va impedir que més de 200 persones participessin de les tres curses programades i que formaven part del Calendari oficial de copa catalana de rogaine FCOC.

Veure vídeos de les sortides:

VEURE CLASSIFICACIONS AQUÍ

VEURE FOTOS AQUÍ

Una de les novetats era el canvi d’ubicació de la sortida i l’arribada, que enguany serà a Sant Feliu de Pallerols. Una altra novetat és que aquesta edició incorporava una nova modalitat de cursa pels més valents de 9 hores de durada. Per tant, en aquesta ocasió hi haurà 3 formats de cursa diferents perquè tothom i tingui cabuda: una de 9 hores, una de 6 hores i una de 3 hores en format popular.

Un Rogaine és un tipus de cursa d’orientació que es practica en equips i on els participants, amb l’ajuda d’un mapa facilitat per l’organització i una brúixola, han de passar per uns controls marcats en el mapa, anomenats fites, amb l’objectiu de trobar el màxim de fites possible en un temps màxim.

La prova organitzada per l’Associació Esportiva Gastant Keks, forma part del Calendari oficial de copa catalana de rogaine FCOC i és una cita imprescindible per als amants de la natura i l’orientació. La cursa permet als participants descobrir racons fantàstics de les valls de Sant Iscle, Vallac i Cogolls i visitar els meravellosos gorgs de Cogolls.