VÍDEO i FOTOS: Més d’un miler de persones a la manifestació feminista a la Garrotxa

Comparteix-ho amb els teus amics:

Nova manifestació històrica de les dones a la Garrotxa

Foto: @Olotuit

Els carrers d’Olot s’han vist desbordats per més d’un miler de persones donant suport a la manifestació a la vaga general feminista. El punt de trobada era a la Plaça Major de la capital garrotxina, durant la marxa es podien sentir diverses consignes, “La lluita feminista és antiracista!”, “Vaga, vaga, vaga feminista!”, “Els carrers seran feministes!”, “Només sí és sí!”. Després del manifest s’ha continuat la marxa de la manifestació per diversos carrers d’Olot, obligant a tallar el trànsit.

Abans de la manifestació tenia lloc a la plaça Campdenmàs un taller de pancartes. Durant la jornada hi haurà també taules rodones i un dinar popular.

Aquesta és una jornada per la lluita i reivindicació dels drets socials i laborals d’aquest col·lectiu; de la igualtat en tots els àmbits socials i en contra de la discriminació i la violència masclista que moltes dones pateixen.

En la lectura del manifest davant de l’Ajuntament d’Olot, s’ha fet un recordatori i menció a Anna M. Giménez Martínez de 48 anys assassinada al passat mes d’octubre a Sant Joan les Fonts.

La nota discordant del dia a estat l’aparició de diverses pintades a favor de la vaga a parets i terres a diversos carrers d’Olot.

Recull de fotos i vídeos a les xarxes socials de la vaga d’avui a Olot #VagaFeminista8M :