VÍDEO i FOTOS: Trobada solidària de vehicles clàssics a Olot

Amb un espectacular resultat, aquest diumenge 10 de juny i per tercer any consecutiu, l’associació Motor Antic Garrotxa (MAG) i la Delegació d’Olot de la Fundació Oncolliga Girona, organitzaren La Trobada de Vehicles Clàssics a Olot.

Una trobada solidària, amb la finalitat de recollir fons per la lluita contra la malaltia del càncer, i donar suport a les famílies de pacients d’aquesta malaltia. Veure vídeo.

Galeria de fotos aquí

Aquesta tercera trobada ha sigut un èxit multitudinari, on la participació ha superat de llarg la de les dues edicions anteriors. La programació s’iniciava a les 8 del mati on començaren arribar el primers vehicles participants a la trobada, els quals, a mig mati, ja superaven la xifra de 200 vehicles clàssics, entre cotxes, motos i bicicletes clàssiques, que juntament amb prototips “tunejats” formaven un gran ventall històric del que és i ha estat la història del món del motor.

Tot seguit tingué lloc el típic esmorzar popular. Després la colla castellera del Xerrics començaven el taller de castells per tota la mainada, per acabar amb una extraordinària exhibició de la colla castellera d’Olot.

Mentre el mes petits feien voltes amb Ponis i els mes grans tenien ocasió de passejar en mig d’una autentica exposició de cotxes clàssics, un duet de Jazz encapçalat per Ferran Massegú (Massa) l’ excantant de Teràpia de Shock, demostrà les seves gran qualitats a la guitarra i aquest tipus de gènere musical. Abans de dinar es va fer, La Rifa Solidària, un sorteig d’infinitat de lots cedits per diverses cases comercials col•laboradores a la Trobada, tot seguit el dinar popular i per acabar la jornada un espectacle amb l’il•lusionista Oper.

Dani Codinach, membre directiu del MAG i principal promotor d’aquestes Trobades Solidàries valorava l’èxit de la festa: ” Ha estat una altra Gran Festa de la Solidaritat, estem molt contents, tot i que a mig matí la pluja ens feia una mica la “guitza”, la resta, un èxit brutal !. Pel que fa la participació hem superat les previsions, per tant tot fa pensar que superarem la recaptació de les passades edicions, a més a més tothom s’ho passat molt be, per tant, hem fet una magnífica jornada solidaria. Des d’aquí volem agrair a tots els voluntaris que han treballat intensament des de fa dies perquè tot estigués apunt, també a tots els participants i patrocinadors, i totes les associacions col•laborades i en especial les diferents empreses que han col•laborat desinteressadament perquè tot sortís tant bé.