VÍDEO i FOTOS: Uns 300 vehicles es varen reunir en la 4a Trobada Solidària de Vehicles Clàssics a Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest matí de diumenge al recinte firal es va emplenar d’uns 300 vehicles i curiosos amants del motor per una bona causa.

Un cop més s’ha celebrat la Trobada Solidària de Vehicles Clàssics a Olot en la seva quarta edició organitzada per l’associació Motor Antic Garrotxa (MAG) i la Delegació d’Olot de la Fundació Oncolliga Girona, on es varen poder gaudir d’uns 300 vehicles de totes les èpoques i estils. Veure vídeo.

GALERIA DE FOTOS AQUÍ

Aquesta quarta edició ha tingut un èxit multitudinari, superant de llarg totes les edicions anteriors amb participants d’arreu de Catalunya.

Els organitzadors amb la voluntat de fer créixer la convocatòria i els fons a recaptar, ampliaven l’activitat principal de trobada de vehicles clàssics (més 25 anys) cotxes i motos que han fet historia en el mon del motor, i obrien la participació a clubs de cotxes esportius que l’any anterior havien demanat poder-hi assistir, d’aquesta manera els components del Club LanceEVO de Catalunya, els Porsche de Decken Motorsport, i els BMW car club de Spain Bimmers així com diversos vehicles de competició preparats per Riera Racing, formaven part dels més de 300 vehicles per fer una autèntica matinal del Mon del Motor més solidaria que mai. Desprès de l’esmorzar popular tingué lloc un recorregut del vehicles clàssics per les carreteres més turístiques de la comarca, per acabar amb el vermut solidari i el tradicional i divertit sorteig amb premis espectaculars.

Dani Codinach, membre directiu del MAG i principal promotor d’aquestes Trobades Solidàries valorava l’èxit de la festa: ” Hem superat totes les expectatives, han vingut participants de tot el país amb vehicles realment espectaculars i estic segur que hem fet un rècord de recaptació, per la causa que ens convocava. Des d’aquí volem agraïr a tots els voluntaris que han treballat intensament des de fa dies perquè tot estigués apunt, també a tots els participants i patrocinadors, i totes les associacions col·laboradores i en especial les diferents empreses que han col·laborat desinteressadament perquè tot sortís tant bé.