Vídeo: Inauguració dels nous vestidors de l’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest diumenge al migdia s’han inaugurat els nous vestidors de l’Estadi municipal, un primer pas de l’avantprojecte global d’ampliació i millora de l’estadi municipal, redactat pel despatx de Vayreda Arquitectes. En concret, l’obra executada fins ara correspon a les fases 1.1 i 1.2 (edificació i instal·lacions) d’un edifici situat darrera la tribuna de l’estadi actual, contigu a l’edifici del Parc de Bombers.

Vídeo: Inauguració dels nous vestidors dela UE Olot

En un futur estarà format per planta baixa i planta primera i principalment aglutinarà les següents dependències: a la planta baixa: oficines, sala de juntes, sala de premsa, infermeria, gimnàs, vestidors locals i visitants, banys, vestidors tècnics i àrbitres. I, a la planta primera de l’avantprojecte, és previst que s’hi ubiqui la zona de bar restaurant, menjador, cuina i lavabos.

Vídeo: Roda de premsa de l’alcalde d’Olot Josep M. Corominas (11 de decembre de 2013)

Fins ara, els actuals vestidors de la UE Olot disposaven d’unes dependències molt envellides i d’uns serveis actualment obsolets.

L’edifici construït, d’una superfície total de 317,17 m2, té forma rectangular i es distribueix únicament en planta baixa.

De moment ja s’hi han habilitat els vestidors local i visitant, el vestidor per a tècnics, per als àrbitres i una sala d’instal·lacions.

També s’ha adequat el pas que comunica els nous vestidors amb el camp de joc, cobrint l’espai que quedava exterior i il·luminant-lo.

La primera fase de l’obra, iniciada pel juny de l’any passat, va ser adjudicada a l’empresa Puig Alder SL per un import de 196.274,06 € més IVA, i la segona a Construccions J. Pallàs SL per 154.058,15 € més IVA.

Després de la inauguració, el nou equipament ja es posarà a disposició del club per al proper partit a casa del dia 7 de febrer.

MIRA ELS VÍDEOS RESUM DELS PARTITS DE L’OLOT JUGATS A CASA AQUÍ