VÍDEO: Aquest diumenge, 5a Cursa Solidària del Cor de Maria Pro Marató de TV3

Comparteix-ho amb els teus amics:

La V Cursa Solidària del Cor de Maria Pro Marató de TV3 es farà per cinquè any consecutiu

Foto: Una imatge de la presentació de la cursa

Consisteix en una activitat organitzada pels alumnes de 3r d’ESO. Tots els diners recollits aniran destinats a la Marató de TV3, que aquest any lluita contra les malalties relacionades amb el Càncer.

Les inscripcions ja estan obertes. Els participants es poden inscriure de tres maneres: en primer lloc, s’ha passat una circular als alumnes de l’escola amb la possibilitat de fer la inscripció anticipada; en segon lloc, a la porteria de l’escola; i, en darrer lloc, el mateix dia de la cursa. El preu constarà de 6€ si pagues amb antelació, i de 8€ si pagues el dia de la cursa.

El diumenge 2 de desembre, la cursa s’iniciarà a les 10h del matí, i tots els actes es finalitzaran a les 12h del migdia.

Hi ha tres modalitats de cursa:

  • COMPETITIVA: aquesta cursa de 7,5km serà competitiva per qui s’animi a corre i intentar guanyar, però també serà participativa per qui vulgui fer-la caminant amb la família i els amics.
  • PARTICIPATIVA: es tracta d’una volta al volcà Montsacopa, serà un passeig de 1,5km, que es pot fer tan caminant com corrents.
  • CAGANIUS: aquesta cursa de 250m serà pels més petits de 5 anys que vulguin participar-hi.

Al final de les curses es durà a terme una rifa amb tot d’obsequis dels nostres patrocinadors i col·laboradors que ens han ajudat a realitzar la cursa. També tots els corredors que hagin participat es podran emportar una bossa amb tot de regals.

VÍDEOS RELACIONAT:

Comparteix-ho amb els teus amics: