VÍDEO: Aquest diumenge tindrà lloc una nova edició de la Romànic Bike Extrem 2019

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest diumenge 3 de novembre tindrà lloc la sortida de la segona edició de la Romànic Bike Extrem. Les inscripcions ja són obertes.

Romànic Bike Extrem és una marxa de MTB creada pel Batec Garrotxí, un grup d’amics amants de l’esport i la natura i creada per als autèntics amants de la bicicleta de muntanya que busquen un repte diferent en un marc incomparable, com és l’entorn natural de la Garrotxa.

Romànic Bike Extrem intentarà oferir cada any un recorregut renovat amb novetats per mantenir expectants als corredors que vulguin afegir cada any aquesta cursa al seu calendari.

Les dues rutes pensades d’aquesta edició 2019 han variat considerablement respecte a l’edició 2018. Enguany hi ha dues opcions de recorregut, una marxa curta i una llarga. La Marxa “curta” de 32 quilòmetres, amb més corriols de baixada que la de 2018, amb un desnivell positiu acumulat d’uns 1200 metres. La Marxa llarga de 54 quilòmetres, és igual o més exigent que la versió de 2018, amb uns corriols de baixada final un pèl més tècniques que en l’anterior edició i amb un desnivell positiu acumulat d’aproximadament 2050 metres. La Romànic Bike Extrem s’inicia i acaba a la Vall de Bianya.

MÉS INFO AQUÍ

ARXIU DE VÍDEO:

Comparteix-ho amb els teus amics: