Vídeo: Integra i l’Escola d’Art fabricaran àligues de Sant Ferriol

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’associació de discapacitats intel·lectuals Integra d’Olot volien crear i fabricar reproduccions en miniatura de l’àliga del barri de Sant Ferriol, per vendre-les al seu Taller-botiga al centre de la ciutat d’Olot “A MÀ Taller de paper”. Tot va sorgir arran d’un encàrrec de l’associació de veïns del barri de Sant Ferriol”. Però integra, sabien crear un figura però no el motlle per realitzar diver-ses reproduccions, i és on van recórrer als alumnes del Grau Superior d’Escultura de l’Escola d’Art d’Olot on tenen una assignatura relacionada amb motlles. Veure vídeo de presentació de la figura de l’àliga del barri de Sant Ferriol.

https://vimeo.com/117681039

F 4923

Botiga d’INTEGRA al centre d’Olot

Fa 8 anys que “A MÀ Taller de paper” va començar partint de l’experiència de treballar amb persones amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental, ateses en el Servei de Teràpia Ocupacional d’INTEGRA. El projecte “A MÀ Taller de paper”, necessitava créixer. Per això va fer un pas més per optimitzar les condicions de treball de les persones amb altres capacitats. S’ha ampliat el projecte social obrint un nou taller-botiga al centre de la ciutat d’Olot.

Vídeo: Inauguració aquest dijous del taller-botiga “A MÀ Taller de paper”
[vimeo]https://vimeo.com/91734886[/vimeo]

Per tal de poder finançar aquest projecte necessitem l’ajuda de la societat i, per això, es va engegar una campanya de micromecenatge a través de la plataforma web Verkami on es van aconseguir una aportació d’11.400 euros per poder obrir la botiga. INTEGRA, Associació de discapacitats intel·lectuals, és una entitat sense ànim de lucre que va ser constituïda l’ any 1968. Des de la seva creació es dedica a oferir serveis assistencials a les persones amb discapacitat psíquica i/o trastorn mental, de la comarca de la Garrotxa.

Vídeo: Presentació del projecte del taller-botiga
[vimeo]https://vimeo.com/85990159[/vimeo]