Vídeo: Interessant xarrada a la Farmàcia Sans sobre l’aromateràpia

Comparteix-ho amb els teus amics:

El passat mes de desembre la Farmàcia Sans va portar a terme una xerrada on es va parlar de l’aromateràpia, una teràpia o tractament alternatiu a la medicina homeopàtica. L’aromateràpia es basa en olis essencials amb fins terapèutics que ben aplicats ens poden aportar avantatges i beneficis per la nostra salut, però també si no s’aplica correctament, pot ser perillós.

[vimeo]https://vimeo.com/83992012[/vimeo]

Els olis essencials és una teràpia molt segura, eficaç i ràpida, que quant es posa directament a la pell en 30 segons l’absorbeix. Els olis serveixen per curar patologies greus, refredats, grips, inflamacions, etc., seient una alternativa cent per cent natural, molt bona sense els efectes secundaris d’una medicina homeopàtica.

No obstant s’ha de tenir en compte que un oli s’ha d’aplicar amb responsabilitat, perquè mal utilitzat pot ser perillós. Hi ha olis que són dolents pels asmàtics, els nadons, que poden cremar la pell…, és per això que s’ha d’utilitzar amb seguretat i amb coneixement de les seves limitacions. La farmàcia és un bon punt per trobar la informació i assessorament dels professionals i on podeu trobar molts d’olis diferents i també diferents sinergies d’olis.

Aquest hivern per exemple poden demanar a la farmàcia l’oli d’eucaliptus, és un antisèptic que destrueix els microorganismes, n’inhibeix el creixement i n’impedeix l’acció patògena, va molt bé per prevenir o tractar refredats i grips.

Comparteix-ho amb els teus amics: