VÍDEO: Ja es poden fer les inscripcions per internet per la Marxa Nadalenca d’Olot, que se celebrarà en pocs dies

Comparteix-ho amb els teus amics:

Ja es poden fer les inscripcions per internet per la Marxa Nadalenca d’Olot, que se celebrarà en pocs dies

Un cop més arriba la Marxa Nadalenca, organitzada per Associació de Veïns de la Plaça de Catalunya, amb el suport de Càritas Oloten la seva dotzena edició i ho farà el dia 12 de gener de 2020. La sortida i arribada tindrà lloc a la Plaça Catalunya i que comptarà amb dues curses, una de competitiva i una caminant no competitiva, totes dues de 7 km, Un recorregut molt recomanat per diversos indrets d’Olot. I per la gent gran i persones amb mobilitat reduïda es farà una marxa d’1 km, aquesta gratuïta. La sortida serà conjunta a les 10 del matí.

Les 200 primeres inscripcions tenen garantides els obsequis: una samarreta tècnica de la cursa del Carrer Nou, gentilesa de l’Associació Girona Centre Eix Comercial, uns mitjons i diferents productes cedits pels nostres col·laboradors.

Aquesta cursa és de les més multitudinàries d’Olot, arribant fins a més dels 500 participants. Com en les darreres edicions, l’organització donarà 1 euro per cada inscripció a Càritas Garrotxa.

A part de les inscripcions per internet, també es podran fer presencialment el dia de marxa però amb un recàrrec de dos euros. Tothom tindrà dret a obsequis, regals i una degustació de xocolata desfeta i xurros.

Tothom tindrà dret als obsequis i a la degustació de xocolata desfeta i xurros, amabilitat de la Xurreria Jofre.

INSCRIPCIONS

Per internet en aquest enllaç o a la web de la Marxa Nadalenca. Les inscripcions per internet es tancaran el divendres 10 de gener a mitjanit. També tens l’opció de fer-les presencialment a la botiga Peacock de la Plaça Catalunya o el mateix diumenge, a partir de les 08h30, al lloc de la sortida amb recàrrec de 2€.

VÍDEO RELACIONAT: