VÍDEO: Ja ha arribat a Olot en Jordi Puig, un independentista que recorre per etapes els Països Catalans en cadira de rodes

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’històric independentista Jordi Puig ha arribat aquest migdia a Olot en una de les seves etapes del periple que fa pels Països Catalans en cadira de rodes.

Cap al migdia d’avui, Jordi Puig arribava avui a la Plaça Hospital d’Olot on va adreçar unes paraules a la gent que el va voler rebre. A les 5 de la tarda, se li farà un acte de rebuda i reconeixement a la Plaça Major d’Olot.

El recorregut va començar el 19 de desembre a les Illes i està previst que acabi el 7 d’abril a Salses. D’aquesta manera, Jordi Puig haurà rodat per tots els Països Catalans.

Aquesta iniciativa anomenada “Rodant fins a la República” és una mostra de solidaritat cap als presos polítics independentistes. Jordi Puig també va patir presó per motius polítics i va ser excarcerat després de 4 anys i mig de presó quan el Tribunal de Drets Humans d’Estrasburg va sentenciar que el seu dret a la presumpció d’innocència no havia estat respectat pel tribunal que el va condemnar per l’assalt a la caserna de Berga.

L’endemà, Jordi Puig sortirà al matí en direcció a Banyoles per continuar el seu recorregut cap a la Catalunya Nord.