VÍDEO: Primer tràiler de la sèrie Westworld on Besalú es transforma en un poble ocupat pels nazis

Comparteix-ho amb els teus amics:

En la ComicCon de San Diego (Estats Units), es va estrenar el primer trailer de la nova temporada de Westworld on Besalú està ocupada pels nazis en la segona guerra mundial.

Besalú es va convertir en un poble Italià de la segona guerra mundial ple de nazis. Aquesta és l’ambientació de la tercera temporada de Westworld, sèrie nord-americana de gran pressupost, produïda per la companyia Bad Robot Productions per a l’HBO, responsable de films com Star Trek, Cloverfield i de l’ùltima trilogia de Star Wars i de sèries com Lost (perdidos).

El rodatge es va relitzar al mes de maig i la vila va quesdar totalment tancada al públic, només els veïns i persones autoritzades podran accedir al centre, cosa que no ha agradat a turisme i algunes empreses del sector. Els comerços que hagin hagut de tancar aquests tres dies rebran una compensació. Prop d’un centenar de figurants, molts d’ells de la Garrotxa que rebran uns 200 euros per fer de soldat alemany.

Entre els actors que s’han pogut veure a la vila, està una de les principals actrius de la sèrie, la britanica Thandie Newton, protagonista de films com Mision imposible 2, Las crònicas de Riddick o Solo: A Star Wars Story.

Resultat d'imatges de Thandie Newton

També intervé a la serie el veterà Ed Harris, conegut per Apolo 13 i El Truman Show, nominat a l’Oscar al millor actor secundari, entre d’altres.

A part de Besaú, el nou trailer es va rodar també a Girona, Sant Just Desvern i a la Ciutat de les Arts i de les Ciencies de Valencia.

Vídeo de Besalu en plena segona guerra mundial a Westworld 

Vídeo original del trailer de la nova temporada de Westworld

Galeria de fotos: