Vídeo: Ja saps qui farà de nen jesús, Sant Josep i la Verge Maria al pessebre vivent de Joanetes

Presentació del cartell i de les novetats del Pessebre Vivent de Joanetes 2014
Comparteix-ho amb els teus amics:

Ja s’ha fet la presentació oficial del cartell i novetats del Pessebre vivent de Joanetes. Ja es pot dir que el que farà de Sant Josep, serà Llorenç Danés l’autor del cartell d’enguany del Pessebre vivent de Joanetes i que compartirà protagonisme amb la seva dona l’Eli que farà de Verge Maria i el petit Claudi que farà de nen Jesús. Entre les novetats més destacades i que algunes ja les varen donar a conèixer en primícia la nostra web i ha que en tot el recorregut del pessebre es disposarà de WIFI gratuït per què l’experiència a les xarxes socials sigui el més interactiu possible. També aquest any tota la canalla sòcia del Club Super 3 té passi gratis (acompanyats d’un adult). Veure vídeo.

[vimeo id=”148871499″]

Aquest any també s’ha ampliat la zona d’aparcament i s’ha millorat la il·luminació de la zona d’arribada per millorar els accessos al Pessebre. S’ha modificat l’horari de les sessions, el dia 25 a les 19:00 h (per deixar temps per a la sobretaula de Nadal) i els dies 26 i 27 a les 18:00 h perquè es tingui temps de veure’l amb tranquil·litat.

S’ampliat l’horari perquè la gent vingui de manera més esglaonada. Es farà més amè el recorregut amb música divertida i tradicional. Com cada any es canvia el recorregut perquè es pugui gaudir tant de l’entorn del poble com dels seus boscos, amb canvis en la il·luminació i en els efectes d’algunes escenes i escenes noves que sorprendran a més d’un.

Tampoc hi podia faltar la xocolata calenta, el caldo i les infusions tant a la sortida com a l’entrada del pessebre.

Presentació del cartell i de les novetats del Pessebre Vivent de Joanetes 2014
Presentació del cartell i de les novetats del Pessebre Vivent de Joanetes 2014