Vídeo: Jazz de qualitat tot l’any a Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Jazz Olot és una aposta de l’Institut de Cultura d’Olot per potenciar el jazz a la ciutat i crear públic al voltant d’aquest tipus de música, amb concerts de primer nivell i que s’oferiran d’una forma regular al llarg de l’any, tal i com ha explicat el regidor de Cultura d’Olot, Josep Berga.

[vimeo]https://vimeo.com/84211755[/vimeo]

Jazz Olot s’organitza conjuntament ambla sala Jamboree de Barcelona (gran referent en aquest món i l’única de tota la península que ofereix concerts a diari). Josep Berga ha destacat que, el fet de treballar colze a colze amb Jamboree, garanteix la qualitat de les propostes que s’inclouran dins el cicle.

La sala El Torín es transformà en un veritable club de jazz per acollir els concerts de Jazz Olot. S’ambientarà de manera que es converteixi en un espai acollidor i agradable on el públic podrà gaudir de la música tot prenent una copa. Això, sumat a l’extraordinaria sonoritat de la sala i a la qualitat de les propostes, farà que es crei una atmosfera especial.

El programador de Jamboree, Pere Pons, ha felicitat l’Institut de Cultura d’Olot per la voluntat de potenciar la música jazz i ha qualificat d’excel·lents els tres primers concerts que formaran part de Jazz Olot.

El primer serà amb Andrea Motis i Joan Chamorro (17 de gener), que actuaran acompanyats de tres altres músics. Dos grans noms del panorama jazzístic del moment que estan apropant i introduint un públic important a la música jazz. “Un privilegi”, segons Pere Pons, tenir-los com a obertura de Jazz Olot.

La segona cita serà el 15 de març amb Carla Cook (nascuda a Detroit), un dels grans referents del jazz nord-americà que, tot i ser molt jove, ja ha actuat al costat de primeres espases.

I, el tercer concert d’aquesta temporada anirà a càrrec de Myriam Swanson (17 de maig), que recupera la tradició del swing dels anys cinquanta i a qui Pere Pons a definit com a “volcànica”.

La idea és que, en cada temporada, els concerts programats dins Jazz Olot segueixin una línia temàtica que, en aquest cas, és la de presentar tres grans veus femenines.
Joan Mas del Grup Mas i Mas responsable de la Sala Jamboree, ha valorat molt positivament la creació de circuits de jazz pel territori remarcant que és un tipus de música en què gaudir dels directes és molt important per apreciar-la.

La informació detallada dels tres primers concerts del cicle la trabareu en aquest enllaç.

Comparteix-ho amb els teus amics: