VÍDEO: L’11a edició de la Cursa pel Cor de la Fageda acull més de 700 participants

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest diumenge tenia lloc l’11a edició de la Cursa pel Cor de la Fageda, amb sortida i arribada al Camp Municipal d’Esports Pitu Padrosa de Santa Pau, amb una participació de més de 700 participants. Hi havia tres traçats per escollir, 21 km, 14 km, una caminada també de 14 km i una cursa infantil a la tarda. Els tres recorreguts es feien per dintre dels paratges del municipi de Santa Pau. Mira vídeo de l’ambient i sortides i consulta les classificacions.

CONSULTA CLASSIFICACIONS AQUÍ

En aquesta edició visitarem les Fagedes del Grau (Les Marrades), Finestres, Puigsallança, Sant Jordi i La Bernadella. Aquestes Fagedes es troben a l’alçada habitual de les Fagedes a aquestes latituds que és a partir d’uns 600 metres d’altitud aproximadament. Això fa que els dos recorreguts siguin molt més exigents que a les edicions anteriors, per la diferència de desnivell.

El recorregut per la Serra de Finestres ens portava moltes vistes. En el recorregut llarg teníem vistes de Les Guilleries, El Far, El Pirineu, Olot, Els Volcans de Santa Pau, Banyoles, Roses i fins i tot el Maresme. Sempre que ens aturem als diferents miradors que hi ha al llarg del recorregut.

Aquest any no es visitava la Fageda d’en Jordà que és la que dona nom a la cursa, pels problemes de massificació que es produeixen en aquestes dates. En tot cas s’ha incrementat els quilòmetres de Fageda que suposen un 60% de la mitja marató i un 40% del recorregut curt i la caminada. Aquest any en lloc de Cursa pel Cor de la Fageda s’hauria de dir Cursa pel Cor de Les Fagedes.