Vídeo: La 9a edició de la Fira del Farro apropa centenars de persones a la Vall de Bianya

Comparteix-ho amb els teus amics:

Malgrat les quatre gotes caigudes diumenge al matí, la gent es va apropar a la Vall de Bianya per reviure en una fira un dels seus tradicionals productes. El Farro

La Fira del Farro va començar el passat dissabte amb la inauguració a càrrec de l’alcalde Santi Reixach, a la sala de plens, seguida d’una interessant xerrada amb el títol “On som i d’on venim”, a càrrec de l’historiador, Josep Murlà. Al vespre es va continuar amb la ja consolidat Sopar – Tastet on més de 300 persones varen poder degustar diferents plats fets amb farro.

Al dia següent, diumenge, tot estava llest malgrat que va caure una mica de pluja la novena edició de la fira del Farro, amb les exhibicions de feines del camp, taller de cuina pels més petits a l’espai gastronòmic, més de 50 parades de productes artesans, zona d’esmorzar i degustació de farro, passejades en burro i trenet turístic. Un altre de les novetats d’aquesta edició és la 1a. Trobada i exposició de Harley Davidson a la Vall de Bianya, gràcies a la gent de Barcelona Chapter.

Vídeo: 9a edició de la Fira del Farro 2016

https://vimeo.com/154562437

Poc després al migdia es feia per primera vegada un reconeixement i lliurement el títol honorífic de padrí i padrina de la Fira, una nova proposta en la qual es vol reconèixer a dues persones relacionades amb la història de la nostra Vall que en aquest primer lliurament va recaure amb la Josefa ‘Pepeta’ Masoliver, i Enric Domènech.

Vídeo: Lliurement el títol honorífic de padrí i padrina de la Fira

https://vimeo.com/154568253

Vídeo: Es torna a repetir l’èxit del sopar-tastet de la Vall de Bianya

Més de 300 persones es varen reunir dissabte al vespre al Centre Cívic de la Vall de Bianya, per degustar els 14 tastets i 3 begudes relacionades amb el farro, realitzades per diferents restaurants del municipi. Una activitat dintre de la programació de la Fira del Farro i que ja es consolida en aquesta tercera edició. Veure vídeo.

https://vimeo.com/154504060