VÍDEO: La batalla de les Flors d’enguany doblarà el nombre de carrosses participants

Comparteix-ho amb els teus amics:

La setmana passada es van presentar algunes de les novetats de la Batalla de les Flors i una nova litografia de la col·lecció L’anecdotari fantàstic d’Olot del dibuixant Tavi Algueró.

El Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot va presentar la setmana passada la Batalla de les Flors que segons el seu president, Josep Andrés, enguany es doblarà el nombre de participants, de 6 de l’anterior edició a 12. Malgrat l’esforç que representa preparar la carrossa, s’ha animat a les entitats a participar en l’acte que tindrà lloc el dissabte 8 de setembre a les 20 hores. L’ordre de sortida l’assignarà l’organització i es faran dues voltes d’exhibició, serà al començament de la tercera volta quan s’iniciarà la batalla de confeti. Per tal que les carrosses participants puguin estar més estona exposades per lluir-les, hauran de concentrar-se al carrer Closells a partir de les 17 hores.

Una nova litografia de la col·lecció L’anecdotari fantàstic d’Olot del dibuixant Tavi Algueró

Com cada any i des del 2002, El CIT fa reproduccions litogràfiques de la faràndula d’Olot a carrec del dibuixant Tavi Algueró, que enguany i continuat amb la litografia de l’anterior edició, té com a escenari en nou firal d’Olot.

VÍDEO RELACIONAT:

Info i fotos: CIT Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot