VÍDEO: La Biennal Olot Fotografia, el gran aparador de mostres fotogràfiques

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Biennal Olot Fotografia. Un esdeveniment que té lloc cada dos anys i que la converteix en un gran aparador de mostres fotogràfiques d’arreu del món a la ciutat d’Olot i que va per la seva dotzena edició.

Obertes les inscripcions per participar-hi fins el dia 29 de febrer. Si ets amant de la fotografia, aquesta és la teva oportunitat de què et coneguin. La Biennal tindrà lloc del 29 de juliol al 27 d‘agost de 2016 i com és habitual hi haurà sales d’exposicions de la mostra però també s’exposarà a bars, cafeteries, restaurants i altres establiments d’Olot com també a poblacions properes com Castellfollit de la Roca. Veure vídeo.

https://vimeo.com/177204573

La Biennal Olot Fotografia, organitzada per l’entitat homònima, té la voluntat d’oferir un espai a fotògrafs joves, emergents o amateurs per exposar les seves creacions fotogràfiques al costat, també, d’artistes ja consolidats en el camp de la fotografia. Sempre, això sí, amb uns mínims de qualitat, fet pel qual l’organització selecciona prèviament els continguts de la Biennal d’entre totes les propostes que els arriben.