VÍDEO: La bona música t’espera cada diumenge d’estiu al Parc Nou

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els diumenges d’estiu a les 18.30 h són per al Parc Nou i les propostes musicals de la Música al Parc: música brasilera, duos de violins, música tradicional o ritmes americans, des d’ara fins a finals d’agost.

Música de qualitat, en un entorn únic. És la senya d’identitat del cicle de Música al Parc, que estiu rere estiu omple el Parc Nou. A partir d’aquesta setmana i fins a finals d’agost, cada diumenge a les 18.30 h els amants de la música es troben sota l’ombra del Parc Nou, refrescant-se de la calor. Sis concerts de música clàssica, moderna, tradicional i fins i tot peces d’inspiració brasilera.

PEREPAU XIMENIS I JOSEP MARIA RIBELLES
TRADDART

Perepau Ximenis i Josep Maria Ribelles

A través de l’arpa i l’acordió, aquest duo s’especialitza en combinar la música tradicional amb la d’avantguarda. La complicitat entre els dos intèrprets és total i absoluta. Transporten el públic en un viatge evocador a través de la música d’arrel tradicional. Perepau Ximenis és un dels grans referents per a molts intèrprets més joves que es dediquen a la música d’arrel tradicional. Els escoltarem el diumenge 28 de juliol.

GAIZCA PROJECT
IALMA, IÑAKI PLAZA I MANU SABATÉ

Gaizca Project

Tres tradicions musicals es troben per crear un projecte nou. L’acordionista basc Iñaki Plaza, el quartet vocal gallec alma i el graller català Manu Sabaté busquen el punt de trobada entre les cultures musicals de Galícia, Catalunya i el País Basc. El resultat: peces amb una sonoritat única que podrem escoltar el diumenge 4 d’agost.

DANIEL CROS
SED DE VIAJE

Daniel Cros

El son, el bolero, la ranxera i el folk ens convida a viatjar per l’Amèrica Llatina gràcies a les composicions d’aquest cantautor barceloní. Les seves cançons parlen de celebrar la vida i descobrir la nostra ciutat, tot passejant-hi. Actuarà per primer cop a Olot el diumenge 11 d’agost.

DUO DE VIOLINS
EL VIOLÍ DES DEL BARROC FINS AL SEGLE XXI

Duo de violins

Els violinistes Ala Voronkova i Guerassim Voronkov s’han unit per presentar un recorregut pels millors duos de violí des de la música barroca fins a la dels nostres dies. Virtuosos d’aquest instrument, escoltar-los és veure com ha evolucionat la tècnica, la sonoritat i l’estil del violí al llarg d’aquests tres segles. Els podrem escoltar el diumenge 18 d’agost.

SAMBALA
MÚSICA D’INSPIRACIÓ BRASILERA

Sambala

Acabarem l’edició 2019 de la Música al Parc amb cançons populars brasileres passades pel filtre personal i eclèctic de Sambala. Cinc músics que han begut de les fonts de les diferents ètnies d’aquest país ens interpretaran un concert que ens transportarà a l’altra banda de l’oceà Atlàntic. Serà el diumenge 25 d’agost.