Vídeo: La Companyia Pic Pic posa a disposició de tothom la seva comèdia El Show Xou i estrena Tallers de Teatre per a la Marató de TV3

Comparteix-ho amb els teus amics:

Ja està disponible al Youtube la seva segona comèdia de creació, sota el nom “EL SHOW XOU de la Companyia Pic Pic” per a tots aquells que no l’hagin vist o que vulguin gaudir de la versió presentada al Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona.

La jove companyia va tancar la gira del Show xou el passat setembre amb quinze representacions i 2.200 espectadors en total. Des de la setmana passada que els espectadors que no hagin vist la seva darrera representació del Show Xou ho poden fer per internet, a través del youtube: “EL SHOW XOU de la Companyia Pic Pic”, que amb tres dies ja compta amb més de 225 reproduccions. La grabació ha anat a càrrec de Zeba Produccions, en la última versió de la comèdia representada dins el Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona.

La filosofia dels Pic Pic sempre ha estat posar facilitats en la difusió de la cultura catalana i apropar l’humor a tothom, per això un cop finalitzada la gira, igual que van fer amb la primera comèdia, la posen a disposició de tothom a través d’internet.

Nova temporada
Els Pic Pic inicien nova temporada amb molts projectes a la butxaca. Aquest curs l’enceten presentant la Fira d’Entitats a la Plaça Major d’Olot, aquest proper cap de setmana, on barrejaran humor i dinamisme per omplir la plaça i difondre les activitats de les entitats de la Garrotxa. A més, el següent cap de setmana, el 24 i 25 d’octubre, tenen un altre presentació a mida, la II Ultra Solidària organitzada pel Centre Excursionista d’Olot, es tracta de la cursa Trepitja Garrotxa que tindrà lloc a Oix.

Si els preguntes per la nova obra de creació et diran que ja han començat els tallers de creació, amb l’estructura del guió muntada, i que amb aquesta nova comèdia pretenen consolidar-se com a companyia i superar totes les expectatives de les dues gires anteriors.

Tallers de Teatre
Per al novembre la Companyia està preparant uns Tallers de Teatre solidaris per la Marató de TV3, on tothom que vulgui podrà fer un tastet de teatre i improvisació de la mà dels actors i actrius de la companyia, una activitat que permetrà fer partícip a tots els que ho desitgin de la seva manera de fer teatre i a més a més de col·laborar en la Marató d’enguany. Aquesta serà una primera prova per a un futur pròxim oferir més tallers per als que vulguin iniciar-se en el món del teatre.

VÍDEOS RELACIONATS:

Vídeo: Estrena de “El Show Xou”

https://vimeo.com/106775490

Vídeo: “Dos cops bo, és bobo” emplena el teatre d’Olot

https://vimeo.com/84534097