VÍDEO: La Fageda posarà a la venda iogurts en envàs de cartró i l’opció de comprar-ne a granel

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Fageda posarà a la venda iogurts en envàs de cartró i l’opció de comprar-ne a granel

Durant els primers mesos de 2020, La Fageda llençarà al mercat una nova família de iogurts en envàs de cartró i en format de mig quilo. I aquesta tardor es posarà a l’abast dels consumidors l’opció de comprar a granel el iogurt natural cremós. Dues novetats importants i que marcarà una diferència amb la resta de fabricants i donar resposta a noves formes de consum, alineades als valors de l’empresa i amb les demandes de consumidors.

Sílvia Domènech, directora comercial i de màrqueting, ho resumeix així: El compromís de la nostra marca ha sigut sempre fer productes bons i saludables. A aquestes qualitats hi hem de sumar la capacitat d’adaptar-los a modalitats de consum que marquen tendències, que són avantatjoses pels nostres consumidors, respectuoses pel nostre medi i en consonància amb la raó de ser de La Fageda.

Aquests són els detalls dels nous productes que es posaran al mercat els primers mesos de l’any vinent i que es comercialitzarà en format de 500 grams i envàs de cartró. Es tracta d’una nova família de iogurts naturals, que sota el nom de CREMOSOS per la seva textura, s’afegiran a les 20 referències que ja existeixen. Com es mostra en la imatge seran: el natural, el natural desnatat, i el natural amb sucre de canya.

VÍDEO: Oriol Gol, director del departament, dóna detalls de l’elecció de l’envàs.

Possibilitat de comprar a granel el nostre iogurt natural cremós

Un acord amb Granel Community ha fet que a partir del novembre i en 5 botigues de Granel, els consumidors puguin comprar en aquesta modalitat el iogurt natural cremós. Un producte que s’envasa en galleda, i que l’any passat es va començar a comercialitzar al sector de l’hostaleria i la restauració on ha tingut una gran acceptació.

En la imatge es pot veure la nevera dispensadora del iogurt que implementarem en aquestes botigues. Permetrà comprar la quantitat de iogurt que es vulgui i se servirà en un envàs biodegradable. Un cop a la nevera de casa es recomana consumir-lo durant els 4 dies següents.

En una primera fase d’implantació, aquest iogurt es podrà trobar a les botigues que A Granel té ubicades a les poblacions de Vic, Palamós, Barcelona, El Vendrell i Vilanova i la Geltrú. Hi ha la voluntat d’anar ampliant aquesta xarxa de tal manera que es pugui adquirir al màxim d’establiments del territori.

Més info aquí